We hopen op deze website interessante informatie te geven voor zakenmensen en klanten in de horeca sector. Hieronder een aantal onderwerpen waar we dieper op ingaan in de artikelen!

Coronavirus en de Hotelbranche

Het zal niemand zijn ontgaan dat het Coronavirus veel problemen heeft opgeleverd in de horeca, en hotels in het bijzonder. Hier kunt u lezen welke gevolgen dit nog steeds heeft voor hoteleigenaren en welke invloed het virus heeft op de manier waarop mensen vakantie vieren. Gewoontes van mensen zijn in elk geval veranderd: van de boekingsmethode tot de keuze van een vakantieaccommodatie.

Online gokken en vakantie vieren

Voor vakantiegangers die graag een gokje wagen, gaan we in op het online gokken op locatie. Daarvoor brengen we in kaart wat de meerwaarde kan zijn om online te gokken op je smartphone of tablet voor de liefhebbers. Daarnaast beschrijven we de ideale momenten om daar tijdens je vakantie of vrije tijd gebruik van te maken.

Hoe boeken mensen tegenwoordig hun vakantie?

Natuurlijk handelt niet iedere vakantieganger op dezelfde wijze, maar er lijkt toch een duidelijke trend te zijn ontstaan in de manier van zoeken naar een hotel. Lees in het artikel Voordelen van intermediairs voor hotels en gasten hoe de meeste boekingen tot stand komen. In het artikel komen tips voor gasten en hoteleigenaars aan bod, die bijdragen aan een perfecte vakantie en tevreden klanten!

Cateringservices

Cateringservices- of diensten bestaan al heel lang in Nederland. De laatste jaren wordt er echter veel meer gebruik van gemaakt, door een ruimer publiek. Op deze branche heeft het Coronavirus dus eerder een positief effect gehad. Lees hier waar een cateringservice zoal voor wordt gebruikt door allerlei verschillende doelgroepen in de Nederlandse maatschappij.

Door deze verschillende formules voor cateringbedrijven inzichtelijk te maken, kan de lezer idee├źn opdoen voor een feest. Andere lezers zullen misschien gestimuleerd worden om zelf een cateringbedrijfje te beginnen voor een bepaalde doelgroep. In een samenleving waar de vraag naar deze services zo groot is en gestaag lijkt te groeien, zijn er vele mogelijkheden en kansen om van je bedrijf een succes te maken!