post

Wanneer gokken op je smartphone of tablet

Nederlanders zijn over het algemeen veel op pad en in de moderne wereld heeft haast iedereen een smartphone of een tablet. Hierop kun je, waar je ook bent, de dingen doen die je graag online doet. Daarom is een online casino geliefd bij mobiele spelers voor extra vertier buitenshuis.

Even afleiding met gokken tijdens het wachten

Wanneer je samen op vakantie bent met je gezin, zijn er altijd momenten waarop niet iedereen hetzelfde wil of kan doen. Met name ouders zullen tijdens hun vakantie nogal eens tijd doorbrengen met wachten op hun kroost die met een kinderactiviteit bezig is.

Voor gokliefhebbers is het dan ideaal om even op je smartphone, die je toch bij de hand hebt, een gokje te wagen. Het enige wat je dan nodig hebt is internet en dat is in Nederland vrijwel op alle plaatsen aanwezig.

Het grote voordeel van gokken op je smartphone is dat je er zelfs niet binnen voor hoeft te zijn. Als het hotel waar je verblijft een fijne schaduwplek in de tuin heeft, kun je heerlijk in de buitenlucht via Kansino.nl vrijwel alle gokspelen doen.

Gokken is spannend maar brengt, mits je het verstandig doet, ook ontspanning. Zit je bijvoorbeeld  op de catering te wachten voor het grote feest dat je gaat geven en ben je een beetje zenuwachtig of het allemaal wel in orde komt? Dan kan even een spel op je smartphone spelen een welgekomen afleiding zijn, waarmee je je zorgen op dat moment even helemaal vergeet.

Gokken via je mobiel is kortom erg geschikt voor mensen die regelmatig graag eventjes tijd aan gokken besteden!

post

Welke soorten catering service zijn er zoal in Nederland?

Er bestaan heel wat bedrijven die catering verzorgen voor feesten en partijen. Hierbij gaat het in feite om eenmalige situaties. Daarnaast zijn er ook catering services die op vaste dagen gewone maaltijden bezorgen bij mensen thuis. Daar lees je hier wat meer over!

Catering voor feesten en partijen

Mensen worden steeds creatiever als het gaat om het organiseren van feesten. Wanneer een feest of event buitenshuis wordt gegeven, zal het restaurant of de bar waar het feest plaatsvindt meestal voor de hapjes en een eventuele maaltijd zorgen. Het is echter ook mogelijk om alleen een accommodatie te huren en de verzorging van de hapjes door een externe catering service te laten regelen.

Bij trouwerijen wordt er regelmatig gebruik gemaakt van zo’n cateringservice. Het is immers helemaal hip om een grote tent op te zetten in een privé tuin of een schuur te gebruiken voor het feest. Het cateringbedrijf komt dan de hapjes brengen of, indien gewenst, wordt het eten geleverd met personeel voor de bediening.

Je kunt dit zo uitgebreid of sober doen als je wilt, of op basis van wat je budget toestaat. De voordelen van een feest met een cateringservice is dat het veelal een stuk goedkoper is dan een restaurant afhuren.

Daarbij houd je je feest op een informele en vertrouwde omgeving en toch zit je zelf niet met de organisatorische rompslomp die bij het verzorgen van eten voor de gasten en anders zaken komt kijken. Het is tevens een trend om een besloten feestje te geven waar een chef kok aan huis komt koken en een luxueuze maaltijd op tafel zet.

Een feest aan huis geven heeft in de eerste aanleg voor veel mensen een minder spectaculaire status dan een feest buitenshuis. Het gebruik van een catering service voegt daar echter heel wat aan toe, zowel voor organisator als voor de gasten!

Catering voor gewone maaltijden

Catering services voor dagelijkse maaltijden worden vooral gebruikt door ouderen mensen en mindervaliden die zelf niet meer in staat zijn om hun maaltijd klaar te maken. Tegen een redelijke vergoeding kunnen deze mensen eten aan huis bestellen.

Vroeger stond dit concept bekend als tafeltje dekje. De maaltijden werd bereid in de keuken van een plaatselijk verzorgingshuis en rondgebracht door vrijwilligers in de gemeente. Tegenwoordig is deze markt behoorlijk uitgebreid, waardoor je als gebruiker heel wat keuze hebt wat betreft de kwaliteit van het eten.

Eenvoudige maaltijden, die ook wel ‘instellingseten’ worden genoemd, zijn steeds minder gewild in dergelijke situaties. Het gevolg is dat er in heel wat verzorgingshuizen ook al jaren gebruik gemaakt wordt van een betrouwbare en kwalitatieve cateringservice!

post

Wat is er veranderd voor de Nederlandse hotels door Covid

Voor de corona crisis boekten mensen over het algemeen al een half jaar van tevoren hun vakantieaccommodatie. Doordat werknemers exacte data moeten plannen voor hun vakantie en eventuele kinderen gebonden zijn aan schoolvakanties wilde men geen risico lopen dat er geen plek meer was in het uitgekozen hotel. Tijdens het hoogtepunt van de corona crisis moesten hotels echter dicht en werden er daardoor veel vakanties geannuleerd. Het lijkt erop dat deze gang van zaken ervoor gezorgd heeft dat mensen nu op een andere manier hun vakantie plannen.

Alles kan op het laatste moment nog veranderen

Doordat er steeds opnieuw een lockdown was, is het vertrouwen dat een vakantie of een overnachting door kan gaan gezakt. Voor deze tijd stond een boeking vast en was er in feite alleen sprake van een annulering indien er iets in het leven van de gast gebeurde waardoor de overnachting niet door kon gaan. Dat hoteleigenaren een boeking annuleerde, gebeurde maar heel zeldzaam. Door de Covid zijn de hotels gebonden aan regels en één daarvan is dat ze geen gasten kunnen ontvangen als er sprake van een besmetting is. Zeker grote hotels waar veel personeel werkt, zullen hier regelmatig mee te maken hebben. In de corona crisis zijn er hierdoor dan ook behoorlijk wat hotels failliet gegaan. Ondertussen gaan mensen weer op volop op vakanties, weekendjes weg of een verblijven een nachtje in een hotel. Toch is het nu veel meer de tendens om dit kort van tevoren te boeken, zodat gevoelsmatig de kans groter is dat het door kan gaan. Zolang de grote meerderheid van de mensen voor last minute boekingen kiest, is er ook geen noodzaak om ver vooruit te plannen. Voor hoteleigenaren blijft het hierdoor wel spannend of ze in een vakantieseizoen voldoende zullen gaan verdienen.

Mensen verkiezen meer privacy en buitenlucht boven een hotelkamer

Vanwege het virus zijn er meer toeristen gekomen die een hotelvakantie inruilen voor een camping of een bungalowpark. Doordat ze hierdoor meer in de buitenlucht verblijven en minder spullen hoeven aan te raken die door meerdere mensen worden aangeraakt, is de kans op besmetting met het virus kleiner. Hotels hebben een uitgebreid protocol ter preventie van besmettingen, zodat in realiteit een besmetting in een hotel niet heel vaak voorkomt. Angst voor het virus zorgt echter voor veranderd gedrag bij mensen die normaal gesproken wel naar een hotel gingen.

Beoordelingen van de hygiëne is voor hotels extra belangrijk geworden. Wanneer er in reviews klachten over hygiëne staan, is de kans nu groter dan voorheen dat mensen niet voor het betreffende hotel kiezen.

Nu het virus minder in het nieuws is en de besmettingen met ernstige gevolgen dalen, zullen naar alle waarschijnlijkheid de overnachtingscijfers van de Nederlandse hotels weer gaan stijgen.